ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΓΥΝ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ - ΤΡΑΧΑΝΑΣ - ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ

Διεύθυνση - ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ Διεύθυνση: ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Τ.Κ. - ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ Τ.Κ.: 51030
Περιοχή - ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ Περιοχή: Γρεβενά Κατηγορία - ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ Κατηγορία: ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ
Τηλέφωνο - ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ Τηλέφωνο: 2462041615 Fax - ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ Fax: 2462041615
Κινητό - ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ Κινητό: - E-mail - ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ E-mail:
Υπεύθυνος - ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ Υπεύθυνος: ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ Ιστοσελίδα:
Ο Αγροτικός Βιοτεχνικός Συνεταιρισμός Γυναικών Αγίου Γεωργίου Γρεβενών, ιδρύθηκε το 1992 απο 20 γυναίκες του χωριού, οι οποίες θέλοντας να προβάλλουν τον τόπο τους και να διατηρήσουν την παράδοση του χωριού, δειλά – δειλά, ασχολήθηκαν με σπιτικά προϊόντα διατροφής. Η προσπάθεια πέτυχε και τα προϊόντα που παράγονται εδώ και είκοσι χρόνια είναι γνωστά σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα. Με σεβασμό στη παράδοση και με αγνά υλικά, προσφέρουμε τα περίφημα πέτουρα, τραχανά σταρένιο, τραχανά ξυνό, τ...
Επισκέπτες: 21204

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ - ΤΡΑΧΑΝΑΣ - ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ - ΤΡΑΧΑΝΑΣ - ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ

Ο Αγροτικός Βιοτεχνικός Συνεταιρισμός Γυναικών Αγίου Γεωργίου Γρεβενών, ιδρύθηκε το 1992 απο 20 γυναίκες του χωριού, οι οποίες θέλοντας να προβάλλουν τον τόπο τους και να διατηρήσουν την παράδοση του χωριού, δειλά – δειλά, ασχολήθηκαν με σπιτικά προϊόντα διατροφής. Η προσπάθεια πέτυχε και τα προϊόντα που παράγονται εδώ και είκοσι χρόνια είναι γνωστά σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

Με σεβασμό στη παράδοση και με αγνά υλικά, προσφέρουμε τα περίφημα πέτουρα, τραχανά σταρένιο, τραχανά ξυνό, τραχανά λαχανικών, τραχανά αλευρίσιο και πικάντικο.

Επίσης σπιτικά κουλουράκια (παραδοσιακό πορτοκάλι, αλμυρό, σουσάμι), τα περίφημα σαλιάρια και πατροπαράδοτοι κουραμπιέδες. Ακόμη διάφορες πίτες και τυροπιτάκια.

Νόστιμα και προ παντός υγιεινά, αποτελούν ιδανικά δώρα για εσάς και τους φίλους σας, να σας θυμίζουν τον πανέμορφο τόπο μας. Τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στα Γρεβενά, σε όλες τις πόλεις της δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.

Σας ευχαριστούμε

Η πρόεδρος
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ